FB
czy wiesz, że
najwcześniej grzyby MUN zaczęto stosować w Chinach. Cieszyły się one ogromnym powodzeniem już w czasach dynastii Tang (618-907).
Klub TaoTao
Klub TaoTao
Szukaj:
przejdź do przepisu
zhutao
zhutao
Posty: 440
Przepisy: 366
2015-10-30, 09:02
Wołowina z papryką w ostrym sosie TaoTao
Przepis czeka na komentarze.
Zhu Tao - Twój kulinarny przewodnik po serwisie TaoTao.pl
Kostka
Kostka
Posty: 1
Przepisy: 0
2016-06-09, 23:28
Bardzo apetyczny przepisemotJak tylko znajdę czas, a stanie się to najprawdopodobniej w sobotę, to przygotuje to danie, bo wołowina to moje ulubione mięso. Podobnie zresztą jestem fanką ostrych dańemot Jutro tymczasem ruszam na zakupy i muszę wrzucić do koszyka coś z tej listy: https://www.makro.pl/swiat-produktow/mieso-w-makro/mieso-czerwone/wolowina
Pozdrawiamemot
Pisanie na forum dostępne tylko dla zarejestrowanych klubowiczów.
zaloguj się

Zapiekanki

Bagietkę kroimy wzdłuż, a następnie na trzy części (mam powstać ich 6). Masło mieszamy z przeciśniętym przez praskę czosnkiem, a ...

Spaghetti ze szpinakiem

Spaghetti gotujemy al dente w mocno osolonej wodzie. Odcedzamy. Filet z kurczaka kroimy w cienkie paski, czosnek w plasterki, a z awokado ...

Sos do sushi

Do rondelka wlewamy sos sojowy, dodajemy cukier i podgrzewamy na dużym ogniu, aż cukier się rozpuści. Dodajemy sok i skórkę z limonki oraz ...

Smażony bób

Bób gotujemy w osolonej wodzie przez 5 minut. Po tym czasie odcedzamy i obieramy z łupin. Na patelni rozgrzewamy olej kokosowy. Boczek kroimy w ...

Sałatka z prażynkami krewetkowymi

Rozgrzewamy olej i smażymy na nim prażynki krewetkowe. Doprawiamy. Łososia i omułki również doprawiamy, pieczemy w piekarniku rozgrzanym do ...