FB
czy wiesz, że
najwyższa góra Wietnamu i zarazem Indochin nazywa się Fan Si Pan i ma wysokość 3143 m n.p.m. Góra ta nazywana jest także Dachem Indochin.
zhutao
Zhu Tao poleca produkt:
Makarony / Makaron ryżowy nitki
Makaron ryżowy nitki
Makaron ryżowy nitki
Rodzaj: Makarony200 g
Kraj pochodzenia: Tajlandia

Sposób przyrządzania:

  • zagotować wodę w garnku i zestawić z kuchenki,
  • wrzucić makaron do wody i zostawić pod przykryciem 3-4 minuty,
  • następnie odcedzić.
Przepisy ( 95 ) :
Opis produktu

Makaron ryżowy nitki TaoTao ma postać cieniutkich, półprzezroczystych nitek. Produkowany jest wyłącznie z mąki i wody, nie zawiera cholesterolu. Delikatny makaron ryżowy wspaniale komponuje się z każdą potrawą, ponieważ wchłania smak sosu, z którym jest podawany. Pozwala to na przyrządzanie naszych ulubionych dań z zastosowaniem tego makaronu. Makaron ryżowy nitki polecany jest do zup, dań warzywnych i sałatek. Podczas głębokiego smażenia powiększa się i tworzy splątane, lekkie i kruchutkie pasma, które stanowią świetny dodatek do sałatki z kurczaka.

Więcej informacji o makaronach znajdziesz w poniższych artykułach:

Makarony ryżowe - łatwo, zdrowo, niebanalnie...

Makaron długiego życia

Zapraszamy do lektury!

Produkt dostępny w sklepie www.harmoniasmakow.pl

Ryba teriyaki w panierce TaoTao

Rybę myjemy, rozmrażamy jeśli zakupiliśmy mrożone filety. Dzielimy na niezbyt cienkie podłużne paski. Zalewamy sosem teriyaki i posypujemy ...

Naleśniki z papają TaoTao

Migdały prażymy na złoty kolor na suchej patelni. Dżem wkładamy do rondla, dodajemy pokrojoną w kostkę gruszkę, papaję (zostawiając nieco ...

Krewetki w jajecznej tempurze teriyaki TaoTao

Krewetki oczyszczamy. Jeśli mamy mrożone, rozmrażamy. Zalewamy dwoma łyżkami sosu teriyaki, sokiem z cytryny, dodajemy pieprz. Przygotowujemy ...

Dahl z mleczkiem kokosowym TaoTao

W garnku o grubym dnie rozgrzewamy olej kokosowy. Dodajemy posiekane wcześniej warzywa oraz przyprawy. Dusimy chwilę, aż cebula zmięknie. ...

Wołowina z papryką w ostrym sosie TaoTao

Oczyszczone mięso kroimy w niedługie paski. Papryki oraz marchewkę w cieniutkie słupki, a dymkę pod kątem w krążki. Rozgrzewamy olej na ...