30 min
4 osób

Ananas z czerwoną papryczką chili TaoTao i cukrem kolendrowym

Autor: zhutao

Rodzaj dania: Przystawki

Kuchnia: fusion

Smak: słodko-pikantny

Składniki

Sposób przygotowania

  • Krok 1.

    Ananasa obieramy i odkrawamy z niego grube plastry, oddzielając miąższ od łykowatego środka.

  • Krok 2.

    Kolendrę i cukier wrzucamy do moździerza i dokładnie ucieramy.

  • Krok 3.

    Plastry ananasa posypujemy cukrem kolendrowym, młotkowanym pieprzem i pokrojoną w cienkie plasterki papryką chili.

  • Krok 4.

    Przed podaniem schładzamy w lodówce.

Odwiedzając tę stronę, wyrażasz zgodę na używanie plików „cookies” zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Dalsze korzystanie z tej strony, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, że akceptujesz politykę stosowania plików cookies, opisaną w Polityce prywatności