< 1h
2 osób

Karczek w ziołach

Autor: zhutao

Rodzaj dania: Dania główne

Kuchnia: chińska

Smak: słodki

Składniki

  • Przepis mojego pomysłu pyszny. 1,40 kg karczku bez kości
  • 1/2 opakowania przyprawy do kurczaka po węgiersku
  • 1 szklanka czerwonego wina
  • 1-2 łyżki sosu sojowego ciemnego TaoTao

Sposób przygotowania

  • Krok 1.

    Karczek oczyścić opłukać włożyć do worka do pieczenia dodać przyprawę,sos sojowy,wino związać woreczek zostawić na kilka godzin lub całą noc.

  • Krok 2.

    Następnie upiec w temperaturze 220stopni C.

Odwiedzając tę stronę, wyrażasz zgodę na używanie plików „cookies” zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Dalsze korzystanie z tej strony, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, że akceptujesz politykę stosowania plików cookies, opisaną w Polityce prywatności