> 1h
2 osób

Karkówka TaoTao

Autor: zhutao

Rodzaj dania: Dania główne

Kuchnia: fusion

Smak: łagodny

Składniki

Sposób przygotowania

  • Krok 1.

    Kotlety z karkówki lekko rozbijamy pięścią (nie używamy tłuczka, bo mięso będzie zbyt suche).

  • Krok 2.

    Składniki marynaty dokładnie mieszamy, zalewamy nią mięso i odstawiamy do lodówki na 2 godziny.

  • Krok 3.

    Następnie mięso grillujemy około 6 – 10 minut, w zależności od grubości kotletów.

  • Krok 4.

    Podajemy z sosem chili słodko-pikantnym TaoTao.

Odwiedzając tę stronę, wyrażasz zgodę na używanie plików „cookies” zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Dalsze korzystanie z tej strony, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, że akceptujesz politykę stosowania plików cookies, opisaną w Polityce prywatności