30 min
2 osób

Kolorowy obiad

Autor: zhutao

Rodzaj dania: Dania główne

Kuchnia: chińska

Smak: łagodny

Składniki

  • 100 g ryżu
  • 1 filet z kurczaka
  • 1 marchew
  • por
  • groszek
  • kukurydza i inne sezonowe warzywa

Sposób przygotowania

  • Krok 1.

    Ryż i warzywa gotujemy, filet pokrojony na cząstki smażymy w panierce.

  • Krok 2.

    Z przygotowanych produktów układamy dekoracyjnie kolorowy obiadek. któremu nie oprze się zaden niejadek

Odwiedzając tę stronę, wyrażasz zgodę na używanie plików „cookies” zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Dalsze korzystanie z tej strony, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, że akceptujesz politykę stosowania plików cookies, opisaną w Polityce prywatności