15 min
4 osób

Koreczki naleśnikowe z sosem słodko-pikantnym chili TaoTao

Autor: zhutao

Rodzaj dania: Przystawki

Kuchnia: europejska

Smak: słodko-pikantny

Składniki

  • Słodko-pikantny sos chili 1 butelka
  • 5-6 naleśników pszennych
  • 10 pomidorków koktajlowych
  • 20 plasterków suchej kiełbasy
  • 100 g startego żółtego sera

Sposób przygotowania

  • Krok 1.

    Każdy naleśnik smarujemy z jednej strony Słodko-pikantnym sosem chili TaoTao.

  • Krok 2.

    Sypiemy nieco startego żółtego sera i pokrojonych w ćwiartki pomidorków koktajlowych.

  • Krok 3.

    Dodajemy plastry kiełbasy i zwijamy naleśniki w rulony.

  • Krok 4.

    Kroimy na grube krążki i podajemy z ulubionym sosem TaoTao.

  • Krok 5.

    Świetne jako przekąska lub przystawka.

Odwiedzając tę stronę, wyrażasz zgodę na używanie plików „cookies” zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Dalsze korzystanie z tej strony, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, że akceptujesz politykę stosowania plików cookies, opisaną w Polityce prywatności