> 1h
4 osób

Placek ze śliwkami

Autor: zhutao

Rodzaj dania: Desery

Kuchnia: inna

Smak: słodki

Składniki

  • ½ mąki pszennej
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
  • 200 g masła
  • ½ szklanki brązowego cukru
  • 2 żółtka
  • ½ puszki mleczka kokosowego TaoTao
  • 1 kg śliwek
  • 5 łyżek cukru pudru

Sposób przygotowania

  • Krok 1.

    Form the dough using flour, butter, baking powder, yolks, sugar and coconut milk. Form a ball, flatten, wrap with aluminum foil, set aside in a fridge for at least half an hour.

  • Krok 2.

    At this time, cut the plums into halves and extract the seeds.

  • Krok 3.

    Separate the dough into two parts. Roll one of the parts flat, spread on a baking tray lined with parchment paper, or in a form. Spread the plums on the dough, with the side with exposed flesh facing up. Sprinkle with powdered sugar, cover with the rest of the dough, grated.

  • Krok 4.

    Place in an oven pre-heated to 180 degrees and bake for about 35 minutes. Serve sprinkled with sugar icing.

  • Krok 5.

Odwiedzając tę stronę, wyrażasz zgodę na używanie plików „cookies” zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Dalsze korzystanie z tej strony, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, że akceptujesz politykę stosowania plików cookies, opisaną w Polityce prywatności