30 min
0 osób

Sałatka z pomidorowym sosem chili

Autor: zhutao

Rodzaj dania: Sałatki

Kuchnia: europejska

Smak: łagodny

Składniki

  • 200 g mixed salad
  • ½ red onion
  • 20 cherry tomatoes
  • 20 olives (green and black)
  • A few capers
  • 120 g feta cheese
  • 6 tablespoons TaoTao tomato chili sauce
  • 2 tablespoons olive oil

Sposób przygotowania

  • Krok 1.

    Wash the greens, dry. Combine with cherry tomatoes (you can cut them into halves), sliced red onion, strained olives, capers, and crushed feta cheese.

  • Krok 2.

    Combine the chili sauce with olive oil. Stir vigorously.

  • Krok 3.

    Serve the salad sprinkled with sauce.

Odwiedzając tę stronę, wyrażasz zgodę na używanie plików „cookies” zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Dalsze korzystanie z tej strony, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, że akceptujesz politykę stosowania plików cookies, opisaną w Polityce prywatności