Składniki
- 1 opakowanie
- Grzyby MUN 1/2 opakowania
- 4 pszenne lub kukurydziane placki tortilla
- 1 pomidor
- 2 ogórki gruntowe
- 1/2 opakowania Grzybów mun TaoTao
- 120 g sera camembert
- 2 ząbki czosnku
- 4 łyżki sosu pomidorowego
- Orzeszki ziemne w polewie wasabi TaoTao
- listki melisy
Sposób przygotowania
-
Krok 1.
Grzyby mun namaczamy i gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu, odsączamy i studzimy.
-
Krok 2.
Sos pomidorowy mieszamy z przeciśniętym przez praskę czosnkiem.
-
Krok 3.
Ogórki i pomidora kroimy w plastry, a ser na kawałki.
-
Krok 4.
Grzyby mun kroimy na paski.
-
Krok 5.
Tortille smarujemy sosem, na każdej kładziemy równą ilość pomidorów, ogórków, grzybów oraz sera.
-
Krok 6.
Posypujemy orzeszkami w polewie wasabi.
-
Krok 7.
Wrapy zwijamy jak naleśniki i dekorujemy listkami melisy.