30 min
2 people

Beef with peppers in spicy sauce

Author: zhutao

Dish type: Dania główne

Cuisine: wietnamska

Flavor: pikantny

Ingredients

  • Tapioca rice stick noodle 1/2 opak.
  • Black chili sauce 1/2 opak.
  • 1/2 pack. TaoTao rice noodles with tapioca
  • 1/2 pack. TaoTao black chili sauce
  • 200 g beef entrecote
  • 1 red bell pepper
  • 1 habanero pepper
  • 2 carrots
  • 1/2 spring onion
  • Parsley
  • 1 tablespoon cooking oil

Preparing

  • Step 1.

    Cut the meat into thin strips.

  • Step 2.

    Cut the peppers and carrots into thin strips, cut the spring onion into rings.

  • Step 3.

    Heat the oil on a frying pan or a wok.

  • Step 4.

    Add the peppers and carrots.

  • Step 5.

    When the vegetables soften, add the meat.

  • Step 6.

    Fry for a short amount of time to keep the vegetables crispy.

  • Step 7.

    Add black chili sauce, spring onion, and parsley. Stir.

  • Step 8.

    Place the rice noodles with tapioca into a bowl, fill with hot water, cover the bowl. Drain after 5 minutes.

  • Step 9.

    Mix the noodles with the meat and vegetables.

  • Step 10.

Odwiedzając tę stronę, wyrażasz zgodę na używanie plików „cookies” zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Dalsze korzystanie z tej strony, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, że akceptujesz politykę stosowania plików cookies, opisaną w Privacy policy