< 1h
2 people

Breaded salmon with TaoTao chili sauce with lime and coriander (serves 2)

Author: zhutao

Dish type: Dania główne

Cuisine: europejska

Flavor: ostro-kwaśny

Ingredients

  • Coriander lime chilli sauce 3 łyżki
  • 2 x 150 g salmon fillets
  • 3 tablespoons breadcrumbs
  • 3 tablespoons TaoTao chili sauce with lime and coriander
  • Lemon juice, salt, black pepper

Preparing

  • Step 1.

    Clean the fillets, remove the skin. Sprinkle with salt, pepper, and lemon juice.

  • Step 2.

    Mix the chili sauce with breadcrumbs in a small dish. Then cover the salmon with the mixture. Bake the fish in an over pre-heated to 180°C for about 7 minutes (depending on the thickness of the fish).

  • Step 3.

    Serve with baked potatoes.

  • Step 4.

Odwiedzając tę stronę, wyrażasz zgodę na używanie plików „cookies” zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Dalsze korzystanie z tej strony, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, że akceptujesz politykę stosowania plików cookies, opisaną w Privacy policy