15 min
2 people

Breaded teriyaki fish

Author: zhutao

Dish type: Dania główne

Cuisine: europejska

Flavor: łagodny

Ingredients

  • Teriyaki sauce 30 ml
  • Teriyaki sauce 30 ml
  • 4 hake fillets
  • 1 egg
  • 1 cup bread crumbs
  • 4 tablespoons flour
  • 6 tablespoons TaoTao teriyaki sauce
  • Garlic salt
  • Chili pepper
  • Cooking oil

Preparing

  • Step 1.

    Defrost the fish if you bought it frozen, clean.

  • Step 2.

    Cut length-wise into thin strips.

  • Step 3.

    Cover with teriyaki sauce, sprinkle with garlic salt.

  • Step 4.

    Set aside in a cool place for at least 30 minutes.

  • Step 5.

    Remove the fish from the marinade, sprinkle with flour.

  • Step 6.

    Beat the egg in a bowl, pour bread crumbs on a plate.

  • Step 7.

    Dip the fish in egg, cover with bread crumbs.

  • Step 8.

    Fry on both sides until golden-brown.

  • Step 9.

    Get rid of excess fat by placing on paper towels.

  • Step 10.

    Serve sprinkled with chopped chili pepper.

Odwiedzając tę stronę, wyrażasz zgodę na używanie plików „cookies” zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Dalsze korzystanie z tej strony, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, że akceptujesz politykę stosowania plików cookies, opisaną w Privacy policy