< 1h
0 people

Chinese-style rice with chicken

Author: zhutao

Dish type: Dania główne

Cuisine: chińska

Flavor: łagodny

Ingredients

  • 300 g white rice
  • 2 onions
  • 3 cloves garlic
  • 2 cm ginger root
  • 1 red bell pepper
  • ¼ Chinese cabbage
  • 300 g chicken thigh meat
  • 300 g spinach leaves
  • ½ bottle TaoTao Chinese-style marinade
  • Salt and pepper to taste
  • Cooking oil

Preparing

  • Step 1.

    Boil the rice.

  • Step 2.

    Cut the chicken into large pieces. Season with salt, pieprzymy, add the marinade and leave covered for at least 20 minutes (it may be left overnight) in a cool place.

  • Step 3.

    Cut the cabbage and pepper into large pieces.

  • Step 4.

    Cut the onions into strips, grate the garlic and ginger.

  • Step 5.

    Heat the oil in a wok, add ginger and garlic. Fry. Add the onions, pepper, cabbage and chicken. Fry for about 10 minutes. Season to taste.

  • Step 6.

    Serve with rice.

Odwiedzając tę stronę, wyrażasz zgodę na używanie plików „cookies” zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Dalsze korzystanie z tej strony, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, że akceptujesz politykę stosowania plików cookies, opisaną w Privacy policy