30 min
4 people

Cream of broccoli

Author: zhutao

Dish type: Zupy

Cuisine: inna

Flavor: łagodny

Ingredients

  • 700 ml vegetable stock
  • 1 large head of broccoli
  • 500 g spinach leaves
  • 1 onion
  • 4 cloves garlic
  • 2 tablespoons sour cream
  • 4 tablespoons TaoTao soy sauce with reduced salt content
  • 1 tablespoon butter
  • 1 tablespoon sesame seeds
  • Pepper to taste

Preparing

  • Step 1.

    Pour the vegetable stock into a pot, add chopped broccoli, cook.

  • Step 2.

    Melt the butter on a frying pan, add chopped onion, pressed garlic and spinach leaves. When the onion turns golden-brown and the spinach leaves shrink, transfer the contents of the pan to the pot.

  • Step 3.

    Cook together until the broccoli softens. Add soy sauce and pepper. Blend into a smooth cream.

  • Step 4.

    Serve with a spoonful of sour cream and sprinkled with sesame seeds.

  • Step 5.

Odwiedzając tę stronę, wyrażasz zgodę na używanie plików „cookies” zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Dalsze korzystanie z tej strony, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, że akceptujesz politykę stosowania plików cookies, opisaną w Privacy policy