< 1h
2 people

Indonesian potato-meat croquettes with TaoTao black chili sauce

Author: zhutao

Dish type: Przekąski

Cuisine: połud. azjatycka

Flavor: słodko-pikantny

Ingredients

  • Black chili sauce 4 łyżki
  • 450 g minced turkey meat
  • 450 g potatoes
  • 1 chopped onion
  • 1 bunch finely chopped parsley
  • 4 tablespoons TaoTao black chili sauce
  • 3 cloves pressed garlic
  • 1 tablespoon roasted coriander seeds
  • 1 teaspoon nutmeg
  • 2 eggs
  • Salt and pepper
  • Cooking oil

Preparing

  • Step 1.

    Cook the potatoes, beat them, add the minced meat, mix thoroughly. Add onion, parsley, garlic, black chili sauce, spices, and eggs. Once again, mix thoroughly (if everything seems too loose, you can add a bit of breadcrumbs). Form small croquettes and fry for about 3 minutes on each side. Before serving, place the croquettes on paper towels to get rid of excess fat.

Odwiedzając tę stronę, wyrażasz zgodę na używanie plików „cookies” zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Dalsze korzystanie z tej strony, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, że akceptujesz politykę stosowania plików cookies, opisaną w Privacy policy