< 1h
4 people

Pork chops with chickpea filling

Author: zhutao

Dish type: Dania główne

Cuisine: europejska

Flavor: łagodny

Ingredients

  • Rice Vermicelli 1/3 opak.
  • Soy sauce 20 ml
  • Rice noodles vermicelli 1/3 pack.
  • Soy sauce 20 ml
  • 500 g pork loin
  • 1/3 pack. TaoTao rice noodles vermicelli
  • 1 can chickpea
  • 1 egg
  • 300 g champignon mushrooms
  • 1 can tomatoes
  • 1 tablespoon butter
  • 1 onion
  • 4 tablespoons TaoTao soy sauce
  • Coriander

Preparing

  • Step 1.

    Cut the pork loin into thin slices, tenderize until almost translucent.

  • Step 2.

    Cover the rice noodles with hot water, cover the pot, drain when soft.

  • Step 3.

    Drain the chickpea, blend, combine with the egg, mushrooms, and noodles.

  • Step 4.

    Place the dough on the meat slices, roll so that the dough is safely inside.

  • Step 5.

    Place on a baking tray, put in an oven pre-heated to 180 degrees, bake for around 40 minutes.

  • Step 6.

    In the meantime fry the tomatoes on butter, add chopped onion, and sauce. Braise for a few minutes.

  • Step 7.

    Add chopped coriander.

  • Step 8.

    Serve pork chops with tomato sauce.

Odwiedzając tę stronę, wyrażasz zgodę na używanie plików „cookies” zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Dalsze korzystanie z tej strony, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, że akceptujesz politykę stosowania plików cookies, opisaną w Privacy policy