30 min
4 people

Potat-eggplant pancakes

Author: zhutao

Dish type: Przekąski

Cuisine: europejska

Flavor: pikantny

Ingredients

  • Garlic chili sauce 30 ml
  • 30 ml garlic chili sauce
  • 4 tomatoes
  • 1 small eggplant
  • 1 onion
  • 4 cloves garlic
  • 2 small eggs
  • Parsley
  • 4 twigs rosemary
  • 3 tablespoons wheat flour
  • 6-8 slices bacon
  • Salt and pepper
  • Czosnkowy sos chili TaoTao
  • Cooking oil

Preparing

  • Step 1.

    Peel the potatoes, onion, and garlic.

  • Step 2.

    Grate finely.

  • Step 3.

    Add finely chopped eggplant, chopped parsley and rosemary, eggs, flour, and spices.

  • Step 4.

    Combine the ingredients.

  • Step 5.

    Heat the frying pan, add a fair amount of oil.

  • Step 6.

    Place a spoonful of dough on the frying pan, flatten into a pancake.

  • Step 7.

    Fry on both sides until golden-brown.

  • Step 8.

    Place the bacon slices on a dry non-stick frying pan, fry into crisps.

  • Step 9.

    Get rid of excess fat by placing on paper towels. Serve with bacon and TaoTao garlic chili sauce.

Odwiedzając tę stronę, wyrażasz zgodę na używanie plików „cookies” zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Dalsze korzystanie z tej strony, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, że akceptujesz politykę stosowania plików cookies, opisaną w Privacy policy