30 min
2 people

Rice drop scones with smoked salmon

Author: zhutao

Dish type: Marynaty

Cuisine: chińska

Flavor: słodki

Ingredients

  • Rice Stick Noodle 1/2 opak.
  • Soy sauce 15 ml
  • Rice noodles tagliatelle 1/2 pack.
  • Soy sauce 15 ml
  • 2 cups rapeseed oil
  • 1/2 pack. TaoTao rice noodles tagliatelle
  • 3 eggs
  • 3 tablespoons rice flour
  • 1/2 teaspoon curry paste
  • 3 tablespoons TaoTao soy sauce
  • 1 zucchini
  • 200 g smoked salmon
  • Parsley

Preparing

  • Step 1.

    Heat 2 cups of oil, fry dry noodles into crisps.

  • Step 2.

    Combine the eggs with rice flour, add crushed, crisped noodles, curry paste, and soy sauce.

  • Step 3.

    Cut the zucchini into long, thin strips. Cut the strips into smaller parts, add to the dough. Combine all the ingredients.

  • Step 4.

    Heat a small amount of oil on a frying pan, add a spoonful of dough, flatten into a pancake.

  • Step 5.

    Place the salmon on top of the scones.

  • Step 6.

    Sprinkle with chopped parsley.

Odwiedzając tę stronę, wyrażasz zgodę na używanie plików „cookies” zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Dalsze korzystanie z tej strony, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, że akceptujesz politykę stosowania plików cookies, opisaną w Privacy policy