> 1h
4 people

Roman roast with beer and onion jam

Author: zhutao

Dish type: Dania główne

Cuisine: europejska

Flavor: łagodny

Ingredients

  • Rice Vermicelli 1/2 opak.
  • Soy sauce 25 ml
  • Rice noodles vermicelli 1/2 pack.
  • Soy sauce 25 ml
  • 1/2 pack. TaoTao rice noodles vermicelli
  • 500 g minced pork shoulder
  • Parsley
  • 5 cloves garlic
  • 1 pot fresh marjoram
  • 5 tablespoons TaoTao soy sauce
  • 5 eggs
  • 6 red onions
  • 2 tablespoons butter
  • 1/2 l beer
  • 6 tablespoons sugar

Preparing

  • Step 1.

    Cover the noodles with hot water for a few minutes, drain when soft; cut into smaller parts when cooled down.

  • Step 2.

    Combine the minced meat with parsley, noodles, chopped garlic, marjoram, soy sauce, and eggs.

  • Step 3.

    Place into a heat-resistant container. Put in an oven pre-heated to 180 degrees, bake for 1 hour.

  • Step 4.

    In the meantime, slice the onions, braise until soft.

  • Step 5.

    Add beer and sugar. Braise, stirring occasionally, until the consistency of liquid honey is achieved.

  • Step 6.

    Serve the roast sliced with a portion of the onion jam.

Odwiedzając tę stronę, wyrażasz zgodę na używanie plików „cookies” zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Dalsze korzystanie z tej strony, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, że akceptujesz politykę stosowania plików cookies, opisaną w Privacy policy