15 min
2 people

Salad with shrimp crisps

Author: zhutao

Dish type: Sałatki

Cuisine: wietnamska

Flavor: łagodny

Ingredients

  • Shrimp crisps 12 sztuk
  • 15 TaoTao shrimp crisps
  • 100 g salmon
  • 20-30 mussels
  • 2 handfuls roasted sunflower seeds
  • Vinaigrette sauce
  • 200 g mixed greens
  • Cooking oil
  • Salt and black pepper

Preparing

  • Step 1.

    Heat the oil, fry the shrimp crisps.

  • Step 2.

    Add spices to taste.

  • Step 3.

    Add spices to the salmon and mussels. Bake in an oven pre-heated to 180 degrees for 10 minutes.

  • Step 4.

    Put the greens on a plate, add salmon chunks, mussels, crushed shrimp crisps. Sprinkle with roasted sunflower seeds.

  • Step 5.

    Sprinkle with Vinaigrette sauce, add spices to taste.

Odwiedzając tę stronę, wyrażasz zgodę na używanie plików „cookies” zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Dalsze korzystanie z tej strony, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, że akceptujesz politykę stosowania plików cookies, opisaną w Privacy policy