30 min
2 people

Smoked salmon with fresh pickled cucumber and taotao rice noodles

Author: zhutao

Dish type: Sałatki

Cuisine: europejska

Flavor: łagodny

Ingredients

  • Rice Stick Noodle 1/4 opak.
  • Rice vinegar 3% 10 ml
  • Soy sauce 10 ml
  • Rice noodles tagliatelle 1/4 pack.
  • Rice vinegar 10 ml
  • Soy sauce 10 ml
  • 100 g smoked salmon, sliced
  • 30 g sunflower seeds
  • 1/2 zucchini
  • 150 g fresh pickled cucumbers
  • 1/2 chili pepper
  • 1/4 pack. TaoTao rice noodles tagliatelle
  • Fresh coriander leaves
  • Dresing:
  • 3 tablespoons honey
  • 2 cloves garlic
  • 7 tablespoons rapeseed oil
  • 1 tablespoon TaoTao rice vinegar
  • 2 tablespoons TaoTao soy sauce

Preparing

  • Step 1.

    Roast the sunflower seeds on a dry frying pan. Let them cool down.

  • Step 2.

    Cut the zucchini into 4 parts lengthwise, remove the middle, cut the rest into strips.

  • Step 3.

    Cut the cucumbers into halves lengthwise, then cut diagonally into thick slices.

  • Step 4.

    Remove the seeds from the chili pepper, slice thinly.

  • Step 5.

    Cover the noodles with hot water or vegetable stock for a few minutes, strain, let them cool down.

  • Step 6.

    Pour the honey into a bowl, add pressed garlic. Slowly add oil, stirring vigorously.

  • Step 7.

    Add rice vinegar and soy sauce.

  • Step 8.

    Combine all the ingredients other than the salmon with the dressing, place on a plate, place the salmon on top. Decorate with fresh coriander

Odwiedzając tę stronę, wyrażasz zgodę na używanie plików „cookies” zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Dalsze korzystanie z tej strony, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, że akceptujesz politykę stosowania plików cookies, opisaną w Privacy policy