30 min
2 people

Stir-fried pork chops with taotao rice noodles

Author: zhutao

Dish type: Dania główne

Cuisine: europejska

Flavor: łagodny

Ingredients

  • Soy sauce 15 ml
  • Rice Stick Noodle 1/2 opak.
  • Garlic chili sauce 15 ml
  • Soy sauce 15 ml
  • Rice noodles tagliatelle 1/2 opak.
  • Garlic chili sauce 15 ml
  • 200 g pork fillet
  • 3 tablespoons TaoTao soy sauce
  • 1 lime
  • 1 spring onion
  • 3 mushrooms
  • 1 clove garlic
  • 1 chili pepper
  • 1/2 pack. TaoTao rice noodles tagliatelle
  • 50 ml rapeseed oil
  • 50 g snow peas
  • 3 tablespoons TaoTao garlic chili sauce
  • 1/2 pot fresh coriander

Preparing

  • Step 1.

    Cut the fillet into thin strips. Cover with soy sauce, set aside for around 20 minutes.

  • Step 2.

    Squeeze the lime juice, slice the spring onion diagonally, slice the garlic and mushrooms. Remove the seeds from the chili pepper, slice thinly.

  • Step 3.

    Cover the noodles with lightly salted hot water. Strain when soft.

  • Step 4.

    Pour oil on a heated wok. Add pork strips. When it’s browned, add mushrooms, snow peas, chili, and garlic.

  • Step 5.

    It’s important to remember that when cooking stir-fry dishes crispy vegetables are very important. That’s why you should fry your vegetables quickly and on very high heat.

  • Step 6.

    Finally, add noodles, lime juice, garlic chili sauce, spring onion, and fresh coriander. Fry everything again briefly.

  • Step 7.

    Serve sprinkled with fresh coriander.

Odwiedzając tę stronę, wyrażasz zgodę na używanie plików „cookies” zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Dalsze korzystanie z tej strony, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, że akceptujesz politykę stosowania plików cookies, opisaną w Privacy policy