15 min
4 people

Stuffed eggs

Author: zhutao

Dish type: Przekąski

Cuisine: europejska

Flavor: słony

Ingredients

  • Soy and mushroom sauce 3 łyżki
  • 10 eggs
  • 4 tablespoons mayonnaise
  • 4 tablespoons cottage cheese
  • 15-20 champignon mushrooms
  • 1 tablespoon capers
  • Chopped chives
  • Thyme
  • 3 tablespoons TaoTao soy-mushroom sauce
  • Salt and pepper
  • 1 tablespoon cooking oil

Preparing

  • Step 1.

    Dice the mushrooms finely, fry on a small amount of oil. Add salt, pepper, and TaoTao soy-mushroom sauce. Let them cool down. Hard-boil the eggs. Remove the shells, cut in halves. Hollow out the yolks, crush with a fork while adding cottage cheese, mayonaise, mushrooms, and chopped chives. Add spices to taste and mix thoroughly. Stuff the egg-whites.

  • Step 2.

    Serve sprinkled with capers.

  • Step 3.

Odwiedzając tę stronę, wyrażasz zgodę na używanie plików „cookies” zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Dalsze korzystanie z tej strony, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, że akceptujesz politykę stosowania plików cookies, opisaną w Privacy policy