< 1h
2 people

Stuffed_zucchini

Author: zhutao

Dish type: Przystawki

Cuisine: tajska

Flavor: pikantny

Ingredients

  • Basil and chilli 2 łyżki
  • 2 round zucchini
  • 2 potatoes
  • 1 onion
  • 150 g smoked bacon
  • 2 cloves garlic
  • 1 chili pepper
  • 2 tablespoons TaoTao basil and chili
  • Salt, pepper

Preparing

  • Step 1.

    Dice the bacon finely, fry on a dry pan. When the fat melts, add sliced onion, chopped chili pepper, and sliced garlic. Add spices to taste and fry until golden-brown.

  • Step 2.

    Peel the potatoes, dice, cook. Drain, mix with the other ingredients.

  • Step 3.

    Cut the top part of the zucchini, remove the seeds. Place a spoonful of TaoTao basil and chili in each zucchini, fill with the stuffing.

  • Step 4.

    Place them in a heat-resistant container 1/3-way full of water or broth. Bake for around 20 minutes (depending on the size of the vegetable) in an oven pre-heated to 200 degrees.

Odwiedzając tę stronę, wyrażasz zgodę na używanie plików „cookies” zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Dalsze korzystanie z tej strony, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, że akceptujesz politykę stosowania plików cookies, opisaną w Privacy policy