> 1h
2 people

Summer Souffles

Author: zhutao

Dish type: Dania główne

Cuisine: inna

Flavor: łagodny

Ingredients

  • 4 eggs
  • 100 g white asparagus or green bean
  • 4 tablespoons flour
  • 4 tablespoons grated yellow cheese
  • 2 tablespoons TaoTao soy sauce with reduced salt content
  • Pepper to taste
  • 2 teaspoons butter
  • Chopped chives

Preparing

  • Step 1.

    Remove the ends of the beans, cut into smaller pieces and boil for 15 minutes in salted boiling water. Strain.

  • Step 2.

    Combine the egg yolks with flour, soy sauce, pepper, and half the grated yellow cheese.

  • Step 3.

    Beat the eggs into a rigid foam.

  • Step 4.

    Gently combine the two masses, taking care that the eggwhites don't drop. Place the asparagus inside.

  • Step 5.

    Transfer to the ramekins, sprinkle with the remaining cheese.

  • Step 6.

    Put the ramekins in a heat-resistant container filled with boiling water up to about half the height of the ramekins.

  • Step 7.

    Bake in an oven pre-heated to 180 degrees for 15 minutes.

  • Step 8.

    Serve with chives.

  • Step 9.

Odwiedzając tę stronę, wyrażasz zgodę na używanie plików „cookies” zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Dalsze korzystanie z tej strony, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, że akceptujesz politykę stosowania plików cookies, opisaną w Privacy policy