30 min
4 people

TaoTao rice paper nut cookies

Author: zhutao

Dish type: Desery

Cuisine: fusion

Flavor: słodki

Ingredients

  • Rice paper 1 opakowanie
  • 50 g walnut
  • 50 g hazelnut
  • 2-3 tablespoons butter
  • 3 tablespoons honey
  • 3 tablespoons cane sugar
  • 1 pack TaoTao rice paper
  • Cooking oil
  • Chopped pistachio nuts

Preparing

  • Step 1.

    Chop the nuts finely. Melt the butter, mix with honey and sugar. Cover the nuts with the mixture, stir thoroughly. Let it cool down.

  • Step 2.

    Soak each sheet of rice paper in warm water for a few seconds. Place the sheet on a cutting board, place a spoon of nut filling on the top part. Roll tightly, the way you would roll small spring rolls or croquettes. Heat a decent amount of cooking oil, fry on each side for 10-20 seconds (you can also bake them in an oven until golden-brown). Serve sprinkled with chopped pistachio nuts.

  • Step 3.

Odwiedzając tę stronę, wyrażasz zgodę na używanie plików „cookies” zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Dalsze korzystanie z tej strony, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, że akceptujesz politykę stosowania plików cookies, opisaną w Privacy policy