< 1h
4 people

Vietnamese-style grilled shrimp

Author: zhutao

Dish type: Marynaty

Cuisine: wietnamska

Flavor: kwaśny

Ingredients

  • Rice vinegar 3% 2 łyżki
  • Oyster sauce
  • Chilli lemon sauce
  • 500 g Black tiger shrimp
  • Marinade:
  • 2 cloves garlic, pressed
  • 1 teaspoon ground ginger
  • Juice from 1 lime
  • 2 tablespoons cane sugar
  • 2 tablespoons TaoTao rice vinegar
  • 2 tablespoons TaoTao oyster sauce
  • 1 tablespoon TaoTao raw sesame oil
  • TaoTao chili sauce with lemon to serve

Preparing

  • Step 1.

  • Step 2.

    Clena the shrimp. Mix the marinade ingredients in a large bowl, place the shrimp inside. Cover with the marinade, set aside in a cool place for at least 30 minutes. After that, grill the shrimp for 2-3 minutes on each side. Serve with TaoTao chili sauce with lemon.

Odwiedzając tę stronę, wyrażasz zgodę na używanie plików „cookies” zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Dalsze korzystanie z tej strony, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, że akceptujesz politykę stosowania plików cookies, opisaną w Privacy policy