> 1h
2 people

Wings in garlic chili sauce

Author: zhutao

Dish type: Przekąski

Cuisine: europejska

Flavor: słodko-pikantny

Ingredients

  • Dark soy sauce 15 ml
  • Rice Stick Noodle 50 g
  • Garlic chili sauce 100 ml
  • Dark soy sauce 15 ml
  • Rice noodles tagliatelle 50 g
  • Garlic chili sauce 100 ml
  • 500 g chicken wings
  • 4 tablespoons TaoTao rice vinegar
  • 3 tablespoons TaoTao dark soy sauce
  • 3 egg whites
  • 3 tablespoons wheat flour
  • 2 tablespoons rice flour
  • 1/2 l vegetable oil
  • 1/2 pack. TaoTao rice noodles tagliatelle
  • 100 g peanuts
  • 1/2 bottle TaoTao garlic chili sauce
  • 2 limes

Preparing

  • Step 1.

    Wash the wings, dry.

  • Step 2.

    Cover with rice vinegar and soy sauce. Set aside for 1 hour in the fridge.

  • Step 3.

    Beat the egg whites on one plate, combine the flours on another.

  • Step 4.

    Dip the wings in the egg whites first, then in flour.

  • Step 5.

    Fry on high heat. When golden-brown and crispy place on paper towels.

  • Step 6.

    Put dry rice noodles on the pan. Fry until crispy.

  • Step 7.

    Remove from the pan, crush along with the peanuts.

  • Step 8.

    Dip the wings in garlic chili sauce, then cover with peanut and noodle crumbs.

  • Step 9.

    Serve with lime slices.

Odwiedzając tę stronę, wyrażasz zgodę na używanie plików „cookies” zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Dalsze korzystanie z tej strony, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, że akceptujesz politykę stosowania plików cookies, opisaną w Privacy policy